”Vi drivs av en passion: att effektivisera resebranschens affärsprocesser. Och vi vet att det bästa sättet att lyckas är genom ett nära samarbete – där alla inblandade har något att vinna. Därför är vår främsta tillgång relationerna med alla parter i en resa.”

 

“Detta måste gå att effektivisera”

Travel Clearing har sedan starten drivits av en stark passion: att effektivisera resebranschens affärsprocesser. Ingen lätt sak i en miljö där aktörerna är många, kundernas behov varierande och systemlandskapet fragmenterat. Vi insåg snabbt att ingen kan lyckas på egen hand. I stället krävs ett nära samarbete där alla parter har något att vinna.

Vår roll är att se, förstå och integrera hela processen – utan att låta organisation och teknik sätta onödiga gränser. På så sätt skapar vi och våra kunder tillsammans en helhet med ett större värde än vad som är möjligt för en enskild part.

 


 

Mission: Från bokning till attest utan manuella handgrepp

En logistikansvarig vet precis vad vi talar om. I ett företags kärnverksamhet har integrerade e-processer över olika affärssystem och organisatoriska gränser varit en verklighet i många år. Automatiserade materialavrop och e-fakturor är vardagsmat.

För affärsreseprocessen, som inte är en kärnprocess, har det tagit lite längre tid. Men nu är vi där. Vi har skapat en helt integrerad och automatiserad e-process – från resebokning till betalningsattest och bokföring utan behov av papper eller manuella handgrepp någonstans i kedjan.